Dakkapel binnenkant

Dakkapel laten plaatsen

Alle dakkapellen worden binnen 1 werkdag geplaatst door gecertificeerde monteurs.
Onze monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, weten precies hoe ze alle dakkapellen op de juiste manier moeten plaatsen. Zo bent u er zeker van dat de dakkapel de perfecte toevoeging geeft aan uw huis, winkel, bedrijfspand of kantoor. Geschikte dakkapellen voor uw huis / pand vindt u bij ons.
Wanneer uw dakkapel door ons geplaatst is heeft u veel extra woonruimte gekregen. De buitenkant van de dakkapel ziet er goed uit, maar voor de dakkapel van binnen is er nog wel wat werk nodig. Bij Sener Biegel zijn we expert op het gebied van aftimmeren van het binnenwerk. Aan de hand van gipsplaten bedekken we de zijwanden in de binnenkant van de dakkapel. Hierdoor heeft u een volledig afgewerkte dakkapel zowel van binnen als buiten.

Afwerken dakkapel

Afwerken dakkapel binnenkant? Bij Sener Biegel bieden wij u een aantal mogelijkheden, zodat de gehele dakkapel er spik en span uit ziet! Onder het afwerken van de dakkapel bedoelen wij een aantal verschillende opties. Deze zijn:

Dakkapel binnenkant aftimmeren
Wij timmeren de dakkapel van binnenuit af, zodat het lijkt alsof deze er al jarenlang inzit! We monteren gipsplaten en zorgen ervoor dat de binnenzijden er spik en span uitzien. Bij het verder aftimmeren van de binnenkant heeft u de keuze voor twee opties. U kunt het zelf naar eigen wens doen, of u kunt gebruik maken van onze diensten. Wilt u bijvoorbeeld gestucte wanden of spots in uw plafond? Dan raden we aan om dit door ons te laten doen. Wij kunnen geheel naar wens uw opdracht vervullen.

Dakkapel binnenkant isoleren
Bij het aftimmeren kunt u er altijd voor kiezen om de dakkapel extra te laten isoleren. Dit doen wij graag voor u. Isoleren kent als voordeel dat de energiekosten worden gereduceerd. Een efficiënte investering die zich uiteindelijk zal terugbetalen.

Dakkapel binnenkant schilderen
Wanneer de binnenzijden van de dakkapel zijn afgewerkt, is het mogelijk om de wanden te laten schilderen. Dit zorgt ervoor dat de dakkapel perfect past bij de rest van de wanden in de kamer.

Kies voor prachtige rolluiken en screens
Sener Biegel is officieel Verano dealer. Wanneer u uw dakkapel wilt voorzien van een mooi screen of rolluik, bent u bij ons op het juiste adres. Na het plaatsen en afwerken van de dakkapel monteren wij direct een zonweringsproduct voor u.

dakkapel binnenkant

Binnenafwerking dakkapel bij Sener Biegel!

Verzorg de Afwerking dakkapel binnenkant door Sener Biegel. Als geen ander weten wij hoe de binnenkant van de dakkapel naar wens kan worden afgewerkt. Of het nu gaat om het isoleren, aftimmeren of schilderen van de binnenkant, we voeren alles voor u uit. Ook het plaatsen van screens of rolluiken kunnen wij voor u verzorgen. Wanneer u ervoor kiest om een offerte aan te vragen, raden we aan om hierin te vermelden wat u aan de binnenkant wenst te zien. Op deze manier kunnen we een nauwkeurige prijsschatting voor u maken.

 

Laat uw dakkapel afwerken door Sener Biegel!

Afspraak maken

Productie in eigen werkplaats

Dakkapel in één dag!

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Divers aanbod aan soorten dakkapellen

Wilt u ook een dakkapel op maat bestellen?

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Een offerte opvragen voor een dakkapel kunt u op ieder gewenst moment bij ons aanvragen.