Dakkapel kunststof

Dakkapel laten plaatsen

Alle dakkapellen worden binnen 1 werkdag geplaatst door gecertificeerde monteurs.
Onze monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, weten precies hoe ze alle dakkapellen op de juiste manier moeten plaatsen. Zo bent u er zeker van dat de dakkapel de perfecte toevoeging geeft aan uw huis, winkel, bedrijfspand of kantoor. Geschikte dakkapellen voor uw huis / pand vindt u bij ons.
Kunststof dakkapellen kennen talloze voordelen. Naast dat ze extreem weersbestendig zijn heeft u weinig onderhoudt aan het materiaal. Dit komt doordat onze kunststof dakkappelen zijn ontworpen met een gladde of houtlook uitstraling. U kiest dus voor kwaliteit en gemak. Bij Sener Biegel heeft u de garantie op een kunststof dakkapel die tientallen jaren meekan!

De voordelen van een kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel kent verschillende voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rij:
 
✔ 10 jaar garantie op de kunststof dakkapel
✔ Verkleurt niet
✔ Weersbestendig
✔ Verkrijgbaar in diverse kleuren
✔ Goed isolatie
✔ Altijd een kunststof dakkapel op maat
✔ Weinig onderhoud

Dakkapel kunststof: Een hoogwaardig product van duurzame materialen

Kunststof dakkapellen gaan ontzettend lang mee. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. U heeft dus geen omkijken naar het eventuele onderhoud, het materiaal is namelijk weersbestendig en verkleurt niet.

Een dakkapel van kunststof kent uitgebreide mogelijkheden. Door het materiaal zijn er veel afwerking- en kleurenopties. Hierdoor kunnen wij de dakkapel aansluiten bij al uw stijlvoorkeuren. Of het nu gaat om een effen ontwerp, of het creëren van een houtlook, wij kunnen alles naar wens voor u verzorgen.

Kunststof dakkapel plaatsen

Laat het plaatsen van uw dakkapel uitvoeren door Sener Biegel. Wij zijn een ervaren bedrijf dat u graag helpt bij het bieden van extra woonruimte aan de hand van prachtige dakkapellen. Het plaatsen van kunststof dakkapellen kan vaak binnen 1 dag worden gerealiseerd. Ook controleren we gezamenlijk of u tevreden bent met de oplevering van het product. U hoeft zich geen zorgen te maken over slechte afwerkingen of mogelijke lekkages. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Online voorbereiden

Productie in eigen werkplaats

Dakkapel in één dag!

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Divers aanbod aan soorten dakkapellen

Wilt u ook een dakkapel op maat bestellen?

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Een offerte opvragen voor een dakkapel kunt u op ieder gewenst moment bij ons aanvragen.