Prefab dakkapel

Dakkapel laten plaatsen

Alle dakkapellen worden binnen 1 werkdag geplaatst door gecertificeerde monteurs.
Onze monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, weten precies hoe ze alle dakkapellen op de juiste manier moeten plaatsen. Zo bent u er zeker van dat de dakkapel de perfecte toevoeging geeft aan uw huis, winkel, bedrijfspand of kantoor. Geschikte dakkapellen voor uw huis / pand vindt u bij ons.
Op zoek naar prefab dakkapellen? Bij Sener Biegel hebben wij diverse kant-en-klare prefabricage dakkapellen die perfect aansluiten op jouw woning. Doordat de kappellen vooraf zijn gebouwd kost het plaatsen van de dakkapel vaak slechts enkele uren!

De voordelen van prefab dakkapellen

Bij Sener Biegel bieden wij prefab dakkapellen aan in diverse hoogtes en breedtes. Maar waarom zou u kiezen voor een prefab dakkapel? We benoemen de voordelen voor u op een rij:

✔ Zeer hoog afwerkingsniveau
Door de prefabricage is het mogelijk om een zeer hoog afwerkingsniveau te halen. Wij gaan net zolang door tot u tevreden bent.

✔ Plaatsing vaak binnen één dagdeel
Doordat de prefab dakkapellen al grotendeels zijn gebouwd, kost het plaatsen ervan relatief korte tijd. Vaak kunnen wij binnen een dagdeel de dakkapel bij u plaatsen!

✔ Weinig overlast door snelle plaatsing
Door de snelle plaatsing is er weinig overlast voor de buren. Wel zo prettig!

✔ Geen lekkages
Wij plaatsen de dakkapel op een betrouwbare wijze, waardoor er geen lekkages kunnen ontstaan. We gaan niet eerder weg voordat wij zeker weten dat de dakkapel lekkagevrij is.

✔ Extra woonruimte
Het belangrijkste van de dakkapel: Extra woonruimte. Creëer meer ruimte op de zolder door een prefab dakkapel te laten plaatsen.
Doordat de dakkapellen prefab zijn verloopt de plaatsing snel en gunstig. Vaak kunnen we binnen enkele uren een dakkapel prefab plaatsen, zonder overlast voor de buren. Wij leveren de dakkapel pas op wanneer deze wind- en waterdicht is. Onze monteurs zorgen voor een nette afwerking en lopen alles met u na.

Prefab dakkapel kosten

Benieuwd naar de prefab dakkapel prijzen? Bij Sener Biegel geven wij u graag wat meer informatie alvorens u een offerte bij ons aanvraagt. Doordat de dakkapellen reeds geprefabriceerd zijn, kunnen wij deze snel ter plaatse opbouwen. Er zijn dan ook minder uren nodig, wat zich vertaald naar een gunstigere prijs. Bovendien bespaart u extra op uw energiekosten door de hoge isolatiewaarde van onze prefab dakkapellen.

We nodigen u uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Vermeld hierbij de specificaties zodat wij een nauwkeurige berekening kunnen schetsen. Prefab dakkapel plaatsen doet u bij Sener Biegel!

Keuze uit diverse materialen

Bij ons kunt u standaard kiezen voor prefab dakkappelen in 2 soorten materialen: Hout of kunststof. In vele gevallen biedt de kunststof dakkapel de meeste voordelen. Ze gaan vaak langer mee en zijn daardoor een efficiëntere aankoop. Het is echter wel mogelijk om te kiezen voor een kunststof dakkapel met houtlook. Deze kunststof afwerking is niet van echt hout te onderscheiden! Liever een effen dakkapel, dan kunt u kiezen voor de dakkapel afgewerkt met HPL plaat.

Er zijn gevallen waarom u kiest voor een houten dakkapel. Dit kan bijvoorbeeld als u specifieke wensen heeft en daardoor echt maatwerk nodig heeft. En logischerwijs wanneer u de houten dakkapel simpelweg mooier vindt.

Online voorbereiden

Productie in eigen werkplaats

Dakkapel in één dag!

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Divers aanbod aan soorten dakkapellen

Wilt u ook een dakkapel op maat bestellen?

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Een offerte opvragen voor een dakkapel kunt u op ieder gewenst moment bij ons aanvragen.