Rolluik en Screens

Al onze rolluiken zijn van Verano

Sener Biegel is een van de officiële Verano dealers, in ons assortiment vindt u exclusieve Verano zonwering. Bij Sener Biegel vindt u hoogwaardige oplossingen voor het weren van zon en het scheppen van een aangenaam klimaat zowel voor binnen als buiten. Alle producten van Verano zijn voorzien van een CE markering waarmee aangetoond wordt dat zij voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van zowel veiligheid, milieu en gezondheid.

Product omschrijving Screens Verano Ritzscreen

U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met screens Verano Ritzscreen. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. De kleur heeft invloed op hoe uw huis van buitenaf verlicht wordt. Daarom heeft u naast de standaardkleuren technisch zilver, wit, crème wit en antraciet een ruime kleurkeuze uit in totaal wel 35 kleurtinten. De screens uit de Verano Ritzscreen serie worden geplaatst in een cassette vanuit waar ze op elke gewenst moment kunnen worden uitgerold. Speciale zijgeleiders houden het zonwerende doek volmaakt strak zonder dat de wind vrijspel krijgt. Op deze manier ontstaan er geen kieren en houdt u naast overdadig zonlicht en zonnewarmte ook insecten en ander klein ongedierte buiten de deur.

Product omschrijving Screens Verano Ritzscreen

De rolluiken van Verano geven u door hun inbraakwerende eigenschappen het geruststellende gevoel van privacy en veiligheid. Daarbij isoleren ze uw woning tegen warmte en kou van buitenaf. Rolluiken van Verano zijn ook nog eens zeer effectief geluidsisolerend en zonwerend. Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van Verano rolluiken.

Rolluiken in verschillende uitvoeringen

De collectie rolluiken van Verano bestaat uit soorten uitvoeringen: Het rolluik RV 40 is eenvoudig met een uitstekende prijs-/kwaliteit-verhouding, rolluik RV 41 ecoline is geschikt voor kleinere ramen en rolluik RV 49 Safe is extra stevig.

Productie in eigen werkplaats

Dakkapel in één dag!

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Divers aanbod aan soorten dakkapellen

Wilt u ook een dakkapel op maat bestellen?

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Een offerte opvragen voor een dakkapel kunt u op ieder gewenst moment bij ons aanvragen.