Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Alle dakkapellen worden binnen 1 werkdag geplaatst door gecertificeerde monteurs.
Onze monteurs, tevens ook in bezit van een VCA diploma, weten precies hoe ze alle dakkapellen op de juiste manier moeten plaatsen. Zo bent u er zeker van dat de dakkapel de perfecte toevoeging geeft aan uw huis, winkel, bedrijfspand of kantoor. Geschikte dakkapellen voor uw huis / pand vindt u bij ons.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe dakkapel komt plaatsen? Dan bent u bij Sener Biegel op de juiste plek. Met onze brede ervaring weten wij als geen ander hoe de dakkapel naar wens kan worden geplaatst. Op deze pagina nemen wij u mee langs ons stappenplan.

Voordelen van dakkapellen plaatsen bij Sener Biegel

Sener Biegel is uw ervaren partner op het gebied van dakkapellen plaatsen. Of het nu gaat om houten kozijnen, kunststof kozijnen, we zijn in staat om binnen een dag te kunnen plaatsen. Hierdoor bezorgen wij de buurt weinig overlast en kunt u aan het einde van de dag al genieten van de welkome toevoeging van een dakkapel.

 

We zetten de voordelen van onze dakkapellen graag voor u op een rijtje:

Meer wooncomfort en daglicht door onze prachtige dakkapellen

uw dakkapel in 1 dag geplaatst

Weersbestendige dakkapellen zonder al te veel onderhoudseisen

Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Waardevermeerdering van de woning

Twijfel niet en kies voor dakkapel laten plaatsen door Sener Biegel!

Wat komt er kijken bij het dakkapellen plaatsen?

Samen bespreken we de wensen zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten. We spreken een dag af waarop we de dakkapel komen plaatsen. Voor u als koper de leukste dag! We vragen u van tevoren om aan de buren te melden dat er een dag wordt gewerkt aan het dakkapel plaatsen, zodat zij hun auto’s ergens anders kunnen parkeren. Wij hebben dan voldoende ruimte om ons werk naar behoren te kunnen uitvoeren. Dan is het vervolgens aan u om te wachten op het prachtige resultaat. Wij plaatsen de dakkapel, en gaan niet eerder weg voordat u tevreden bent! Daarom zullen wij nooit vertrekken zonder dat u naar de dakkapel heeft kunnen kijken.

Online voorbereiden

Afspraak maken

Productie in eigen werkplaats

Dakkapel in één dag!

Professionele montage door gecertificeerde monteurs

Monteurs zijn ook in bezit van VCA diploma

Divers aanbod aan soorten dakkapellen

Wilt u ook een dakkapel op maat bestellen?

Vraag dan uw gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte aan. Een offerte opvragen voor een dakkapel kunt u op ieder gewenst moment bij ons aanvragen.